Figurine

O amintire tridimensională

Figurine

Vrei mai mult decât o poză a ta sau a cuiva drag, ca amintire de la o ocazie anume? Vrei ceva cu adevărat deosebit care să încânte şi să pună un zâmbet pe faţa oricui priveşte? Noi îţi oferim posibilitatea de a te regăsi într-o figurină care te reprezintă, în mod realist sau comic, de o mărime tocmai bună pentru a fi amplasată pe birou, pe raftul din bibliotecă sau în vitrina cu amintiri. Pentru a asigura satisfacţia ta, folosim o triadă de tehnologii 3D. Scanarea 3D a corpului este urmată de modelarea 3D pentru a defini mai bine unele detalii sau pentru a aduce o anumită tentă personalităţii figurinei, creată în cele din urmă prin imprimare 3D. În fine, totul este desăvârşit prin finisare şi pictare manuală.

Alege propria ta figurină!

Prototipuri

O machetă, un dispozitiv, un angrenaj, aproape orice

Prototipuri

Activitatea pe care o desfăşori, ca profesionist sau ca pasiune, poate necesita realizarea unor obiecte mai mici sau mai mari, unicate sau de serie foarte mică. Poate fi cazul unui prototip, al unui dispozitiv experimental, al unor piese dintr-un echipament, mai complex. Dacă este acceptabil ca obiectul dorit să poată fi realizat din plastic, de exemplu din ABS, are o formă mai simplă sau mai complexă, ai nevoie de el destul de repede şi la un preţ rezonabil, poţi apela la noi pentru realizarea lui prin imprimare 3D. Dacă ai un model tridimensional al acestuia e foarte bine, iar dacă nu, nu e o problemă. Îţi oferim şi servicii de proiectare 3D pentru a pregăti modelul tău.

Construieşte prototipul tău!

Reparaţii

În caz că vrei să repari ceva ce s-a stricat

Reparaţii

A repara un obiect stricat nu e o treabă simplă şi, de cele mai multe ori suntem nevoiţi să renunţăm la lucrul respectiv sau să-l înlocuim cu unul bun. Câteodată însă pur şi simplu nu putem renunţa la obiectul respectiv sau nu ne dă mâna să îl înlocuim. Nu există o metodă magică de a repara orice stricăciune, dar există multe şi variate tehnici care ne pot ajuta. Imprimarea 3D nu poate sta deoparte. Dimpotrivă, nici nu îţi poţi imagina câte lucruri pot fi puse la punct dacă ai la dispoziţie o imprimantă 3D. Sau dacă ai putea beneficia de servicii pentru realizarea obiectelor într-un mod simplu, rapid şi eficient. Noi te putem ajuta să îţi repari ceva, punând la lucru tehnologiile 3D pentru a reconstitui un obiect deteriorat.

Încearcă să repari şi tu!

Parteneriate

Putem să colaborăm în domeniul tehnologiilor 3D

Parteneriate

Noi suntem convinşi că tehnologiile 3D vor avea un impact deosebit asupra modului în care oamenii produc lucrurile de care au nevoie. Asta nu se va întâmpla peste noapte şi poate nici peste un an. Dar unele schimbări au început deja să se producă. Disponibilitatea largă a resurselor de calcul şi a comunicaţiilor prin Internet este acum completată prin apariţia unor mijloace de producţie accesibile şi eficiente, cum ar fi imprimantele 3D, accesibile practic oricui. Ceea ce înseamnă că, dacă putem să creăm singuri produsele pe care ni le imaginăm, ni se deschid posibilităţi noi de a face afaceri. Suntem doar la început şi, ca orice început, poate fi mai greu. Dar putem să colaborăm pentru a explora împreună aceste posibilităţi şi a învinge mai uşor dificultăţile.

Hai să facem afaceri împreună!