Totale

Din cap până-n picioare

Figurine totale

Reduse

Un bust pentru fiecare

Figurine reduse

Căpoase

Căpăţâni bune la toate

Figurine reduse

Alege un model pentru figurina ta, apoi opţiunile dorite, vezi care ar fi preţul şi... comandă!

Modele

Figurină totală

O figurină totală nu este altceva decât tu însuţi, din vârful capului până la tălpi, uşor de recunoscut şi de neconfundat. A te revedea în miniatură va fi o plăcere atât pentru tine cât şi pentru ceilalţi. Şi ca să ieşi şi mai bine în evidenţă, îţi vom face... capul mare :)

Poţi să o pui pe biroul de la servici, în vitrina de acasă sau chiar pe tortul de nuntă sau de ziua ta.

Totală cum este, poate fi mai mare sau mai mică, realistică sau comică, pictată multicolor sau doar finisată într-o culoare, cu piedestal sau stând pe propriile picioare.

 

opţiune dimensiuni  opţiune figurină comică  opţiune figurină realistă  opţiune finisat monocolor   opţiune pictat multicolor  opţiune simplă  opţiune piedestal  opţiune model 

 

Preţ de referinţă: 150 RON

Aş vrea o figurină totală!

Figurine totale

Figurină redusă

Dacă "reducem" o figurină vei fi în continuare tu însuţi, dar doar din cap şi până... puţin mai jos de el. Pusă pe un piedestal adecvat va fi mica ta statuie personală.

Pusă pe colţul biroului, va stârni cu siguranţă invidia colegilor, iar dacă vei prefera să o pui pe un raft din bibliotecă, cu siguranţă îi va da un aer aparte.

Chiar şi aşa redusă, poate avea diverse dimensiuni, cu stiluri şi finisări diferite, dar întotdeauna pe propriul piedestal.

 

opţiune dimensiuni  opţiune figurină comică  opţiune figurină realistă  opţiune finisat monocolor   opţiune pictat multicolor  opţiune piedestal  opţiune model 

 

Preţ de referinţă: 120 RON

Aş vrea o figurină redusă!

Figurine reduse

Figurină căpoasă

Ei bine, e vorba tot de tine, dar redus la esenţa propriei personalităţi fizice: capul tău sau chiar doar o parte din el.

Fiind atât de esenţială, se încăpăţânează să fie admirată în multe feluri, de la o statuie în miniatură, până la un breloc sau chiar un mijloc de personalizare a telefonului tău mobil.

Chiar dacă e căpoasă, este şi versatilă şi are cele mai multe opţiuni, dar nu va accepta niciodată să stea pe o bază simplă.

 

opţiune dimensiuni  opţiune figurină comică  opţiune figurină realistă  opţiune finisat monocolor   opţiune pictat multicolor  opţiune piedestal  opţiune breloc  opţiune magnet  opţiune mobil  opţiune model 

 

Preţ de referinţă: 100 RON

Aş vrea o figurină căpoasă!

Figurine căpoase

Opţiuni

În funcţie de modelul ales, ai la dispoziţie o serie de opţiuni de realizare, indicate la fiecare model în parte. În continuare, ai descrierea tuturor opţiunilor, astfel încât să poţi alege ce doreşti.

Simbol  Opţiune  Descriere Factor de preţ
    Dimensiuni  
opţiune dimensiuni   Toate figurinele sunt disponibile în trei game de dimensiuni, corespunzătoare reducerii la scară a dimensiunilor tale cu un factor prestabilit.  
  Mărime Scară Înălţime figurină totală pentru o persoană de 1,80 m  
Mică 1:15 12 cm 1,0
Medie 1:12 15 cm 1,2
Mare 1:10 18 cm 1,5
    Stil  
opţiune figurină comică Figurină comică - Capul va fi prelucrat în mod asemănător caricaturilor vesele. 1,0
opţiune figurină realistică Figurina realistică - Va semăna cât se poate de bine cu tine. 1,2
    Finisare  
opţiune finisat monocolor Finisare într-o singură culoare - Asemănătoare statuilor realizate dintr-un singur material. 1,0
opţiune pictat multicolor Pictare manuală - Cel mai indicat mod de a finisa figurina ta este prin pictare manuală într-o infinitate de culori. 1,5
    Monturi  
opţiune simplă Bază simplă - O plăcuţă cu diverse forme geometrice, care îţi permite să aşezi figurina pe birou sau pe un raft din vitrină. 1,0
opţiune piedestal Piedestal - Un soclu foarte bun pentru a da statuii tale în miniatură un aer aparte. 1,1
opţiune breloc Breloc - În caz că vrei agăţi la chei figurina ta căpoasă. 1,1
opţiune magnet Magnet - Dacă încă mai ai loc pe uşa de la frigider, vei aprecia cu siguranţă un magnet cu tine. 1,1
opţiune mobil Mobil - Cum ar fi să personalizezi capacul sau husa mobilului cu figura ta tridimensională? 1,2
    Diverse  
opţiune model Dacă vrei modelul 3D al figurinei, al tău este! 1,0

Preţuri

Da, ca mai toate lucrurile din lume şi figurina ta are un preţ :)

Ai fost probabil mirat să vezi mai înainte un preţ mai ciudat, numit "de referinţă". Ar fi putut fi la fel de bine numit "de bază" sau "minim". Pentru fiecare model de figurină, există o configuraţie de opţiuni fără de care figurina nu poate exista şi ele la un loc definesc "modelul de referinţă", pentru care preţul ar fi chiar preţul de referinţă. Pornind de la el, pe măsură ce alegi opţiuni mai sofisticate, lucrurile se complică, dar şi figurina ta devine mai spectaculoasă :) Pentru calcularea preţului final în acest caz, avem câte un coeficient de preţ care modifică în mod corespunzător preţul de referinţă, prin înmulţirea celor două valori.

Figurina ta, cu opţiunile alese, va costa .

Comandă figurina ta acum!

Sau citeşte mai întâi despre cum vom proceda.

Calculator de pret

Iată cum vei proceda pentru a obţine figurinei dorite.

Comandă şi programare

După ce alegi varianta ta de figurină, prin apăsarea butonului pentru comandă ne vei trimite un mesaj prin email, cu informaţii despre modul în care te putem contacta pentru a verifica solicitarea ta şi a stabili cum vom proceda în continuare.

Noi te vom contacta şi vom stabili împreună modul în care ne putem întâlni.

Este absolut necesar să ne întâlnnim, pentru că numai astfel vom putea realiza o scanare 3D, fără de care nu putem începe să realizăm figurina ta.

imagine simbolică programare

Scanare

Modalitatea prin care noi realizăm figurinele presupune scanarea ta 3D, prin aceasta obţinând modelul ce va sta la baza realizării figurinei.

De aceea va trebui să ne întâlnim pentru o scurtă sesiune de scanare 3D. În funcţie de condiţii şi oportunităţi, avem la dispoziţie următoarele variante:

Scanare în studio
Este metoda preferată, deoarece la noi în studio putem controla cel mai bine condiţiile de scanare, ceea ce crează premizele pentru o figurină de calitate. Mai mult decât atât, ai astfel ocazia să vezi de aproape alte figurine şi să te convingi că merită, eventual să schimbi unele opţiuni.
Scanare la domiciliu
Este posibilă deoarece echipamentul de scanare 3D pe care-l folosim este conceput pentru a fi portabil, permiţând montarea şi demontarea rapidă, astfel încât pentru tine poate reprezenta o economie de timp în comparaţie cu venirea la studioul nostru. Dar asta ar putea adăuga un cost suplimentar la preţul figurinei.
Scanare într-un alt spaţiu
Desigur, dacă ne putem deplasa la domiciliul tău, atunci putem să venim şi într-un alt loc. De exemplu, poate fi vorba de un restaurant la care are loc un eveniment, cum ar fi o nuntă sau o aniversare. Poţi astfel să faci o surpriză partenerului, rudelor sau prietenilor. Şi în acest caz ar putea fi vorba de costuri suplimentare.

Scanare 3D

Validare

Imediat după scanare vom putea vedea împreună modelul virtual de la care vom porni în realizarea figurinei. Eventual, vom relua scanarea până când suntem cu toţii mulţumiţi.

De acum noi ne apucăm de treabă şi vom începe prin a prelucra acest model, pentru a-i conferi caracteristicile corespunzătoare opţiunilor tale.

Înainte de a trece la realizarea fizică a figurinei, vei avea ocazia să vizionezi modelul final şi, dacă este cazul, să facem unele retuşuri.

imagine simbolică validare

Livrare

Pentru a intra în posesia figurinei atunci când este gata, putem să procedăm după cum urmează:

Ridicare de la sediul sau studioul nostru
Este metoda preferată.
Expediere prin poştă
Este o metodă economică, suficient de rapidă şi sigură. Costul expedierii nu este inclus în preţul figurinei.
Livrare prin curier
Această opţiune va fi disponibilă în curând.

În cazuri excepţionale, putem agrea să ne întâlnim într-un loc convenit de comun acord.

imagine simbolică livrare

Plată

După faptă şi răsplată :) Avem la dispoziţie mai multe posibilităţi pentru a efectua plata, asta şi în funcţie de modalitatea de livrare aleasă.

Plată directă în numerar
Este metoda aplicabilă în cazul ridicării de la sediul sau studioul nostru.
Plata cu cardul va fi posibilă în curând.
Plata ramburs
Se aplică pentru livrările prin poştă sau curier.

Ne străduim să implementăm cât mai repede modalităţi electronice de plată, inclusiv prin PayPal, direct din această pagină.

Este important de menţionat că, la finalul sesiunii de scanare va trebui achitat un avans de 50% din preţul figurinei.

imagine simbolică plată

Dacă eşti curios să ştii cum realizăm figurinele, poţi afla în continuare câteva informaţii interesante.

Putem spune din start că este un proces pe cât de interesant şi plăcut, pe tot atât de laborios. Utilizăm o triadă de tehnologii 3D: scanare 3D, modelare 3D şi imprimare 3D, dar şi tehnici manuale de finisare mecanică şi chimică şi chiar... pictăm.

 

figurine

 

Mai multe în curând...

Preţul figurinei tale: